TV EMISIJA HRVATSKE POVIJESNE ISTINE na Z1 u petak 4. studenoga 2022.

Hrvatski arhiepiskop †Aleksandar gost je u TV emisiji Tihomira Dujmovića koja se prikazuje danas, 4. studenoga 2022. na programu Z1 televizije s početkom u 21,20 h.

Gosp. Dujmović i ahiepiskop Aleksandar zajednički otkrivaju duboko zakopane, zakrivene i sustavno iskrivljene činjenice hrvatske prošlosti, koju je nužno ponovo otkriti i valjano interpretirati ili popularnije – revidirati te ispravno vrjednovati.

Bez spoznaja o našoj dubokoj i gorkoj prošlosti ne možemo niti sanjati bolju budućnost za naš narod.

5 misli o “TV EMISIJA HRVATSKE POVIJESNE ISTINE na Z1 u petak 4. studenoga 2022.

 1. Dobar dan, razmišljam da se prebacim na pravoslavlje sa katoličanstva pa bih vas pitao kako da postanem član HPC ako se odlučim jednog dana učlaniti!?
  ✝️🇭🇷☦

  Hvala unaprijed na odgovoru 🙏

  Sviđa mi se

  • Poštovani,

   kako nam stalno pristižu upiti o tomu kako postati članom HPC, donosimo sljedeće jednostavne upute:

   1. ako ste već kršteni u nekoj pravoslavnoj ili u Katoličkoj Crkvi, slobodno možete sudjelovati na našim liturgijama i zatražiti od nas crkvene usluge (krštenje, vjenčanje, sprovod, molitve);

   2. ako još niste kršteni, možete slobodno prisutstvovati našim liturgijama, ali ne možete pristupiti pričesti prije nego li budete kršteni i pripremljeni za pričest. Krstiti se možete i kod nas.

   3. Ako Vam samo treba pisana potvrda da ste pripadnik HPC, rado ćemo Vam izdati potvrdu o tomu. U tu svrhu potrebno nam je poslati sljedeće podatke na našu adresu e-pošte (pravoslavlje.hr@gmail.com), i to: ime i prezime, nadnevak rođenja, mjesto stanovanja i OIB (ili odgovarajuću službenu identifikaciju).

   Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s