Potpora TV Z1, novinaru Marku Juriču i slobodi govora

HPC se je pridružila prosvjedu HVIDR-e (100 % ratni invalidi) protiv nedemokratske odluke Agencije za elektroničke medije – gašenje TV Z1 na tri dana.

Posebno je važno naglasiti da je novinar i voditelj gosp Jurič za potrebu svoje tvrdnje parafrazirao javno izrečenu izjavu srpskog ministra Vulina, kojom se on bez da bi trepnuo, očešao o blaženog Alojzija Stepinca. I naravno, Vulin ju nije nikakvim konkretnim dokazima podkrijepio niti argumentima podržao, nego je samo repetirao izlizane, dotrajale jugokomunističke optužbe protiv hrvatskog blaženika. Tog sustava i te države više nema i ne će je nikad više biti i njezinoj nakaradnoj interpretaciji hrvatske povijesti ne trebamo i ne ćemo više nikad robovati.

Za razliku od ministra Vulina, gosp. Jurič svoje je tvrdnje dokazao video snimkom javnog pjevanja četničkih pjesama. A to je samo jedna od mnogih takovih snimaka, kojima se neki hvale, umjesto da ih se srame. Je li takvu snimku potrebno još i argumentirati?

Takav novinar, koji svoj posao radi bezkompromisno, onako kako bi ga trebao raditi svaki novinar, treba biti nagrađen, a ne ovako kažnjavan.

U čemu je razlika između crtanja nacističkih simbola na travi nogometnog stadiona i pjevanja četničkih pjesama?

Moramo ponoviti riječi otca Domovine, dr. Ante Starčevića, koji kaže:

“Nekoji kažu, da treba mučati, kad se ne može stanje promijeniti ni narodu pomoći. Tako govore oni, koji znadu, da su krivi, i da o zlu rade. Kroz takovo mučanje došao je naš narod u današnje stanje, a ja sudim, ako je narod pametan i za sve zauzet, da mu mnogo koriste oni koji mu odkrivaju i pokazuju njegove neprijatelje i zlotvore, ljude koji ga bacaju u nesreću i u njoj ga drže.”

Dragi hrvatski branitelji i gosp. Juriču, imate našu bezrezervnu podršku.

Blagodat Gospoda našeg Isusa Hrista i ljubav Boga Otca i zajednica Svetoga Duha neka je sa svima Vama.

Hrvatski arhiepiskop †Aleksandar

U prilogu su svetlopisi (fotografije) s prosvjeda:

DSCF6689 DSCF6649 DSCF6659 DSCF6665 DSCF6670 DSCF6673 DSCF6676 DSCF6677 DSCF6681 DSCF6683 DSCF6684 DSCF6688

Oglasi

4 thoughts on “Potpora TV Z1, novinaru Marku Juriču i slobodi govora

  1. prekrasno,najveću snagu i motivaciju ovimnašim jadnim ljudima daje ISTINA i LJUBAV… HVALA NAŠEM DIVNOM ARHIEPISKOPU HPC;ALEKSANDRU..LJudi dajte podršku,ne bojte se, ovo je bitka za istinu i ne može biti izgubljena! ljerka

    Sviđa mi se

  2. Neka Svemogući Bog blagoslovi i čuva hrvatskog arhiepiskopa Alexandera. Neka mu da snage da uspije izboriti status Hrvatske pravoslavne crkve kao autokefalne Crkve u Hrvatskoj.
    Bog i Hrvati, Hrvatska Hrvatom!

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s